RBD*RBD
Lista Forumurilor Pe Tematici
RBD*RBD | Inregistrare | Login

POZE RBD*RBD

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deea_printesa pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Dolj
cauta Barbat
24 - 48 ani
RBD*RBD / Arhiva / -Meine Schmerzen zurück-.  
Autor
Mesaj Pagini: 1
CrimeSceneForPorn
Rebelde

Din: .Tom`s Bed.^^
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1083
New Fic`, by me.^


Personaje.

• ecaterine-o femeie cu capul pe umeri.isi iubea enorm fiica si sotul si era ingadiutoare:intrun cuvant:mama perfecta
• pierre-un barbat impunator,rabdator si protector.e o fire dificila dar cu ajutorul sotiei sale pe care o iubeste isi da seama de greselile comise inainte de a fi prea tarziu.


• suzane(suzie pt prieteni)cu strainii e aroganta.. dar cu cei ca tin cu adevarat la ea se poarta foarte frumos...deoarece stie ca acele persoane tin la ea nu pentru bani.. ci pentru persoana ei.adora cluburile si se drogheaza. si nimeni nu ii poate zice cum sau in ce fel sa isi traiasca viata



bill - este foarte retras, uneori glumet, cand este nevoie este si serios, are
       18 ani
tom - fratele geaman a lui bill, este "afemeiat" uneori cand "este nevoie", la ca
         si fratele sau este glumet, si cand este nevoie serios
Tom.

Bill.


sasha - prietena lui suzie, o va trada dar o face spre binele prietenei sale, are
            18 ani, este spontana si invidioasa



amy - va aparea mai tarziu in fic, este prietenoasa, timida, retrasa, si
         glumeata, ii place sa faca caterinca uneori...



      Luna stralucea pe cer precum o minge cristalina de gheata, stelele se vad din indepartare ca niste margele cazute de pe siragul lor si care s-au imprastiat ici colo. Este o seara inabusita de caldura lunii iulie. Totul este linistit…sau poate nu..?!
22:45 intr-un club din berlin, agitatie, lumini, fum, muzica la maxin, distractie, bautura, pahare goale, sticle aruncate la intamplare, haine sexy pline de extravaganta, culori pastelate peste tot, dans, miscari indraznete... mesele si scaunele sunt goale, toata lumea este pe ringul de dans, tipe “bune” peste tot, baieti innebuniti, DJ-ul este incantat de prestatia ringului de dans, sus pe mese fete pe jumatate dezbracate incing spiritele, cea mai tare atmosfera care se poate gasi intr-un club.
La o masa mai retrasa, unde nu bate lumina prea multa , o fata, simpla si inocenta la prima vedere, statea jos si umbla pe telefon mai tragand o privire la ceilalti cum danseaza. In fata ei, pe masa, multe pahare goale de bautura asteptau sa fie umplute iar…chipul ei angelic abia daca se mai putea vedea din cauza fumului si a intunericului ce vegea asupra acelui loc “pustiu” unde statea ea….fata incearca sa se ridice sis a se duca la bar sa mai ia un pahar pentru a-si face curaj sa se duca si ea pe ringul de dans sa incinga mai mult atmosfera.
-“inca unul va rog!”
Il ia si il toarna repede pe gat..apoi se duce in ringul de dans unde incepe sa se miste din ce in ce mai provocator,atragand privirile multor persoane asupra sa. Chipul ei era stralucitor in lumina reflectoarelor de culori pastelate. Fetele de pe ring devin geloase din cauza miscarilor sale sexy,care "chemau"baietii in jurul ei. In curand jacheta care o avea pe ea era deja pe jos calcata in picioara de pantofii finuti ai fetei. Pe fata ei se puteau zari picaturi de transpiratie de la nabuseala ce era inauntru, dar nu a bagat de seama acest mic factor si a continuand sa danseze. Se urca pe una din mese si isi continua numarul de dans acolo. Baietii erau innebuniti iar fetele din club deja nu mai dansau.
Dupa ce a terminat si-a luat jacheta prafuita de pe jos si s-a dus la locul ei mic si retras unde se ''ascundea'' de obicei. Isi ia din nou telefonul in mana si continua sa-l butoneze. Se opreste si isi scoate din buzunarul pantalonilor o mica seringa si si-o injecteaza in vena. Acum se simtea mai usurata.
Deodata muzica inceteaza sa mai cante, lumea a imlemnit iar DJ-ul se vedea ca nu mai era in apele lui. Doua persoane cunoscute veneau catre ea. -“draga mea, ce cauti iar in clubul asta?” a intrebat femeia ingrijorata -“mama.. tu eati..?!” -“da” s-a auzit o voce autoritara de barbat
-“mama, tata, ce cautai voi aici?!” a intrebat fata putin ingrijorata
-“draga mea, noi iti vrem doar binele, vino cu noi”
-“nu plec de aici, in sfarsit ma simt si eu bine!!!!!”
-“haide sumpa mea, mergi cu noi la masina” se auzi vocea tatalui ei
Parintii au scos-o pe fata din club si au dus-o cu ei la masina. Cand fata a simtit aerul curat de afara parca fata i s-a luminat. Au urcat-o in maisna si au plecat cu ea la spital.


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Ana.
Vizitator



e sooper..dar nu mai continui celalalt fic?((((

pus acum 16 ani
   
Admin
Administrator

Din: Believe:X:X:X:X:
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 35771
next....................................e nice.............

_______________________________________



pus acum 16 ani
   
CrimeSceneForPorn
Rebelde

Din: .Tom`s Bed.^^
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1083
Chapter 2


La spital, fata a fost dusa intr-un cabinet..i s-au luat niste monster de sange, dupa care s-a dus inapoi la parintii ei. Acestia au fost anuntati de catre medici ca analizele vor fi gata pana a doua zi. Atunci vor putea sa vada rezultatele..
Au plecat din nou. De data aceasta spre casa. Suzie se simtea obosita, ametita si avea in continuare o stare de voma..cand au ajuns,fata s-a dus direct in camera ei, s-a schimbat in ceva mai comod apoi s-a dus la baie, si-a udat fata, apoi s-a sters pe maini si si-a lasat fata uda, asa ca picaturile de apa s-au prelins pe gat pana pe burta..s-a asezat pe marginea cazii, in fata ochilor totul era rosu, totul se invartea cu ea, apoi se duce in fata oglinzii si isi lasa capul in chiuveta si incepe sa vomite..nu se simtea deloc bine..a stat in baie mai mult de o ora asa ca parintii ei erau ingrijorati..cineva bate la usa de la baie..
-“scumpa mea, te simti bine?”
-“da mama, nu-ti face griji, du-te si culca-te, sunt bine..”
Dupa ce mama ei a plecat, e rasuflat usurata..stia ca parintii ei nu trebuia sa afle ca ea se drogheaza din nou..se mai drogase mai de mult dar s-a lasat pentru ca fusese tradata de cea mai buna prietena a ei..Sasha. acum pentru ca prietenia dintre cele doua nu mai e la fel de stransa ca in alte vremuri, Suzie face cum I se taie capul..devenise foarte vulgara si foarte neingrijita. La scoala, profesorii mereu ii faceau observatii ca intarzie la ora dar ea nu lua in seama acele observatii, pana cand a fost exmatriculata..parintii ei nu erau deloc mandrii de prestatia fetei in viata, incercau sa o schimbe, dar orice “plan” pe care ei il aveau de fiecare data esua..
Fata iese din baie, se duce in camera ei pe furis, se baga sub patura si adoarme..a doua zi, se trezeste foarte tarziu, capul il simtea greu, foarte greu, parca nu stia cine este, se simtea murdar, langa pat, parintii ei stateau si se uitau la ea uimiti, dar in acelasi timp suparati si dezamagiti..
-“ce e?” intreaba fata uimita..
-“iar te droghezi?” intreaba si tatal fetei
-“da’ ce este cu voi? De ce imi urmariti fiecare miscare?”
-“draga mea, de ce iar ai inceput? Parca te-ai lasat intr-un timp..dar daca nu vrei o sa te obligam..”
-“mama, intelege ca este viata mea, este sanatatea mea si sunt drogurile mele..deci, daca nu aveti altceva mai bun decat sa va luati de mine si sa-mi spuneti sa ma las de droguri, gasiti0va ceva de facut...dar numai lasati-ma in pace in problemele mele..”
-“dar iti vrem doar binele..”
-“asta e..deja am hotarat, lasati-ma in pace” apoi s-a trantit inapoi cu capul pe perna si si-a pus patura in cap.
Parintii ei au iesit din camera, iar fata a ramas in aceeasi pozitie. A stat asa cateva minute, apoi s-a ridicat din pat. S-a dus la baie, avea aceeasi senzatie ca si seara trecuta. Se spala pe fata. Si-a mai revenit putin. Sub chiuveta, este un dulap unde se tin toate lucrurile de la baie..acolo, fata si-a ascuns o seringa. O cauta cu disperare pentru ca avea nevoie de ea..o gaseste, se injecteaza din nou..”mult mai bine acum”..gandea fata.
Coboara jos la masa, in loc de clatitele cu dulceata de caise, pe masa gaseste un biletel ..”scumpa mea, eu si cu tatal tau am plecat prin magazine, clatitele sunt in sufragerie pe masa..te pup, mama”
Fata se duce in sufragerie, ia farfuria in mana, se aseaza pe canapea, da drumul la TV si incepe sa manance..dupa ce termina, duce farfuria in bucatarie si o lasa in chiuveta. Urca sus in camera ei si incepe sa dea telefoane..
-“buna Sasha, ce faci?”
-“aa, buna Suzie, pai bine, tocmai am venit de la liceu..tu ce faci?”
-“pai bine, sunt singura Acasa..si ce s-a mai intamplat pe la liceu?”
-“ah, credeam ca nu mai intrebi, aproape toti au inceput sa te barfeasca, pana si profesorii in cancelarie au facut-o..”
-“aha..da’ de ce?”
-“pentru ca ai fost exmatriculata din liceu si este primul caz aici..pricepi?”
-“oo, vai tu, ce sa zic..ma rog..si altceva?”
-“pai nimic..am auzit-o pe profa’ noastra de romana, ca, cica te-au mutat la un alt liceu din Berlin..”
-“adica iar o sa incep cu temele si cu timpul pierdut degeaba la scoala..asta e..si la care liceu ziceai ca m-au mutat?”
-“nu stiu, am auzit doar ca nu mai esti aici in liceu..hai ca eu trebuie sa mananc..bye…mai vorbim..:*”
-“ok..papa”
Lasa telefonul pe birou si coboara jos. Acolo vede ca deja parintii ei au ajuns, asa ca se duce si ea sa vada ce au cumparat, ca atunci cand era mica.
__________________________________________________________________
[As vrea sa nu mai vad decat "Next" sau "Next`, e super". As vrea sa comentati. Sa puneti intrebari. Sa criticati. Sa ..comentati despre next`ul pe care l`ati citit.^ Cel putin trei randuri vreau sa vad la fiecare comm`.^ Nah`. Nu zic trei, dar doua tot vreau.^]


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
bruneta :X
Celestial

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2092
deki foarte interesNT fikul taw :X:X imi plake l sfarshitul partzii a 2a knd a zis suzie k se duke sa vada c i-au kumparat parintzii ei :X:X:X soooper mereu ai nishte idei geniale knd faki fikuri :X:X deki eshti TALENTATA

_______________________________________


pus acum 16 ani
   
CrimeSceneForPorn
Rebelde

Din: .Tom`s Bed.^^
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1083
Cum? Doar un comm` la un next` asa de mare?:|> Fick. Mai astept.`^

_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Biancaa'
Inalcanzable

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 9880
Imi place foarte mult Fic`ul.
Mi se pare o idee super geniala sa scrii despre viata unui adolescent.Droguri,bautura,viata de noapte..
Te rog pune next`ul...nu mai am rabdare


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
CrimeSceneForPorn
Rebelde

Din: .Tom`s Bed.^^
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1083
Chapter 3 

Lasa telefonul pe birou si coboara jos. Acolo vede ca deja parintii ei au ajuns, asa ca se duce si ea sa vada ce au cumparat, ca atunci cand era mica. Sunt multe pungi, multe creioane, multe caiete, penare, chiar si 3 ghiozdane..
-“em, dar pentru ce sunt toate astea?”
-“de miercuri te vei duce la liceu, te-am reinscris la un alt liceu, ‘Johan Giterburg’..”
-“aha”..spunea fata putin nemultumita ca se va duce din nou la liceu..
Mama fetei, o ajuta pe aceasta sa duca toate lucrurile sus in camera ei. O ajuta sa-si eticheteze manualele si caietele. Apoi pe baga in ghiozdan..totul era pus la punct. A doua zi vor merge sa-si ia haine adecvate pentru liceu : camasa alba, blugi fara taieturi, pantofi, dar de data aceasta pantofii vor fi sport pentru ca Suzie altceva nu purta. V-a trebui sa se lase de rocul gothic si de stilul sau Funki de a se imbraca. V-a trebui sa inceapa sa se imbrace cu bluze fara cranii, fara lanturi cu cranii..va trebui sa se schimbe. Fata se pare ca a fost de accord, ceea ce a mirat-o pe parintii ei. Putea sa renunte la stilul ei de a se imbraca darn u putea sa renunte la lumea ei :drogurile. Se duce la baie. Cauta, tot in acelasi dulap, o seringa. O gaseste si si-o administreaza. Se simtea “minunat”..
Iese din baie si se duce in bucatarie pentru a manca alaturi de parintii ei..din cauza drogurilor nu mai avea pofta de mancare, iar parintii ei nu o puteau face sa renunte la ele. Se gandeau ca daca o va trimite din nou la liceu, invatatul ii va ocupa aproape tot timpul si pana la urca, incetul cu incetul, va uita de droguri..erau constienti ca fata lor putea sa faca cancer sau chiar sa moara pentru ca isi aministreaza 3 seringi pe zi..
Ziua de marti a trecut usor, poate prea usor, Suzie a profitat de aceasta zi la maxim si a facut tot ce si-a dorit. A fost pe BMX cu prietenii ei “de bere”, s-a drogat chiar peste masura, simtindu-se din ce in ce mai puternica, si-a batut jos de oameni pe strada. A facut tot ce putea face o fata care se drogheaza intr-o zi..seara, cand a ajuns Acasa, mama ei o astepta cu masa pusa si dansa calca niste camasi pentru liceu..niste camasi albe..
-“mama, pentru cine sunt?”
-“pentru tine, le vei purta la liceu..”
-“oh, ok..” si pleaca sus in camera ei cu capul in jos..
Se arunca in pat, intinde mana spre ghiozdanul care il va purta la liceu in prima zi..ia un marcar si incepe sa scrie pe el : “fick dich”, “toten sie schon”, “setzen sie sich in brand”, “fick mich” si alte injuraturi care ii veneau prin cap. Apoi, isi ia emblemele si le agata de el. Il aseaza pe pat si se uita la el...era mandra de ce a realizat. Ia o foaie de hartie de pe birou unde avea scrise orele de la liceu din fiecare zi..isi pune in ghiozdan cartile, caietele, penarul..si tot ce ii trebuie..plus o seringa pe care o ascunde in compartimentul unde avea sticla cu apa si mancarea..il pune langa perete rezemandu-l. coboara jos unde mama ei deja terminase de calcat camasile si acum le punea pe umerase. Ia un umeras si urca inapoi sus, tacuta. Isi ia o pereche de pantaloni din dulap, niste blugi care erau scrisi de ea cu un marker verde..avae si capete de cranii pe ei..isi agata si de acei blugi o mica insigna mica si de o culoarea de un roz pal cu un cap de craniu negru si sub el fiind scris “FICK DICH” cu majuscule..pune si blugii pe un umeras si il agata pe acesta de usa de la sifonier, unde era sic el cu bluza...deschide apoi calculatorul, intra pe net si incepe sa vorbeasca cu una dintre fostele ei colege. Din cauza ca in acea zi a luat prea multe droguri, se simtea oribil si mizerabil, asa ca a inchis calculatorul peste cateva minute. S-a dus la baie, a lasat hainele sa alunece pe ea usor, a intrat in cada si a facut o baie mai mult rece decat calda. A iesit, si-a pus un halat alb pe ea si s-a indreptat spre camera ei. S-a imbracat in pijamale, a intrat sub patura si a adormit foarte repede, vrand sa uite ca a doua zi se va duce din nou la liceu..


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Buffa
Rebelde

Din: o.ODeutschlandO.o
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1724
Fic`ul e bun.^ Dar, pacat ca nu`l citeste cam nimeni`. Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar de cand ai vrut si tu un comentariu mai lung, nu se mai lasa nici macar un comm.` Oricum ..ideea e buna, personajele la fel.* Vreau sa vad cand apar cei doi gemeni si Amy. Vreau sa vad caracterul fiecaruia.`* Sper insa sa`l continui.* ln sfarsit am aflat de ce nu ma lasai sa ma uit la tine in laptop.` Oricum ..astept next.`^ Poop:*>

_______________________________________
[b]Mi'am dat seama in ccea ce ma priveste. O data ce sunt fana Tokio Hotel si nu RBD nu am ce sa caut aici. M'am simtit bine alaturi de voi. Cu mici certuri, insa toate au un inceput si un sfarsit. Poate ca si din aceasta cauza se zice ca orice sfarsit are un nou inceput. Atat de adevarata aceasta replica. lmi va fi dor de voi, insa daca vreti sa ma intrebati ceva, trimiteti mesaje pe Messenger. Voi ramane fana Tokio Hotel si nimic nu ma va influenta. [P.S. Aceeasi samnatura cu a lui Bu'.]


pus acum 16 ani
   
Biancaa'
Inalcanzable

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 9880
Super captura.Sper sa il continui.Cum a spus si Cass..vreau sa vad ce fel de caractere sunt gemenii si Amy.Vreau sa vad si cum Sasha o va ajuta pe Suzie.Devine  din ce in ce mai interesant fic`ul.Chiar daca nu vei primi atat de multe commenturi sper sa il continui pentru 'fanii' tai.Astept Next`ul..:*

_______________________________________


pus acum 16 ani
   
ali
Vizitator



NEXT

pus acum 16 ani
   
Deny
Celestial

Din: weros/barken
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3605
sooper tare/.. next

Modificat de i_love_rbd (acum 16 ani)


_______________________________________
Chady..Love You



Feliz cumplando..

pus acum 16 ani
   
Suspicious Crime
Vizitator



Interesant fic`ul. N`am avut timp sa`l citesc..
De cand ma pregatesc pentru olimpiada nu mai am aproape deloc timp de PC.
Cass are dreaptate .. De cand vrei si tu un Comentariu mmai lung nimeni nu`l mai citeste.`
Fic`ul e prea bun. Deci ar fii pacat sa`l lasi balta.. Te roog daca poti sa`i pui Next`ul cat mai repede.Vreau sa vad ce se intampla cu fata pe timpul liceului .. daca renunta la droguri.. Daca`si face prieteni .. Mai multe .. Deci Next.^ PooP:*:*


pus acum 16 ani
   
Buffa
Rebelde

Din: o.ODeutschlandO.o
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1724
De acum in colo` eu am sa ma ocup de acest` fic.^




Chapter 4
A doua zi..o alta zi, o alta lacrima pierduta, o alta aventura prin lumea necunoscuta pentru Suzie. Se ridica din pat, isi ia in picioare papucii pufosi, coboara jos la micul dejun. Nu era nimeni Acasa..”yeeee..” se bucura fata..mananca ceva repede si urca inapoi sus ca sa se imbrace pentru liceu..”ahh, ce tampenia..am uniforma…frate, cred ca este un liceu de incuiati..”
Se imbraca. Este gata…ba nu..nu si-a luat doza zilnica. Acum daca parintii nu mai erau Acasa nu mai trebuia sa bata drumul pana la baie..s-a drogat in camera..dupa, a rasuflat usurata. S-a uitat la ceas..”euh, trebuie sa plec..” isi ia pe un umar ghiozdanul si pleaca linistita spre liceu..in timp ce mergea, in spatele fetei se auzeau 3 voci care nu mai taceau din gura..trage o privire peste umar si vede 2 baieti, mai ciudati, si o fata care radea de ce faceau baietii..isi indreapta privirea inainte in timp ce isi dadea ochii peste cap..”da, daca asta o sa fie un liceu de fitosi astia din spatele meu sunt colegii perfecti..” gandea fata..se opreste la semafor ca sa traverseze, acolo se opresc si cei 3..traverseaza si intra in incinta scolii..era mare..copii erau primitori, nu erau foarte fitosi la prima vedere..fata trece pe lamga ei cu capul in jos..se simtea in plus..urca in sala ei de clasa, iar in spatele ei si cei 3 care erau sip e strada. Se aseaza intr-o banca si isi scoate cartile..
-“em, scuza-ma, dar aici stau eu..” spuse baietul cu parul negru si lung..
-“ohh, da, em, scuza-ma, sunt noua si nu stiu..stai sa plec si te las..”
Baiatul a ajutat-o sa-si ia lucrurile si i-a spus ca putea sa stea in spatele lui cu o fata, ea statea singura ..
-“multumesc” spuse fata sfioasa..
-“da..si pe tine cum te cheama?”
-“Suzane, dar prietenii imi spun Suzie..”
-“aa, ok..deci pot sa-ti spun Suzie..nu?..eu sunt Bill..”
-“incantata..”
-“si eu”


_______________________________________
[b]Mi'am dat seama in ccea ce ma priveste. O data ce sunt fana Tokio Hotel si nu RBD nu am ce sa caut aici. M'am simtit bine alaturi de voi. Cu mici certuri, insa toate au un inceput si un sfarsit. Poate ca si din aceasta cauza se zice ca orice sfarsit are un nou inceput. Atat de adevarata aceasta replica. lmi va fi dor de voi, insa daca vreti sa ma intrebati ceva, trimiteti mesaje pe Messenger. Voi ramane fana Tokio Hotel si nimic nu ma va influenta. [P.S. Aceeasi samnatura cu a lui Bu'.]


pus acum 15 ani
   
Buffa
Rebelde

Din: o.ODeutschlandO.o
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1724
.`*Nici un comm`? ..Vreau fic`ul inchis.`

_______________________________________
[b]Mi'am dat seama in ccea ce ma priveste. O data ce sunt fana Tokio Hotel si nu RBD nu am ce sa caut aici. M'am simtit bine alaturi de voi. Cu mici certuri, insa toate au un inceput si un sfarsit. Poate ca si din aceasta cauza se zice ca orice sfarsit are un nou inceput. Atat de adevarata aceasta replica. lmi va fi dor de voi, insa daca vreti sa ma intrebati ceva, trimiteti mesaje pe Messenger. Voi ramane fana Tokio Hotel si nimic nu ma va influenta. [P.S. Aceeasi samnatura cu a lui Bu'.]


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la